Vesti

Donet je novi ZAKON O KONTROLI PREDMETA OD DRAGOCENIH METALA. Zakon počinje da važi od juna meseca 2011 godine. Preporučujemo da zakon pažljivo pročitate i proučite jer ima važnih noviteta. Tekst zakona možete preuzeti sa sajta Narodne skupštine Republike Srbije na web adresi: Narodna skupština Srbije

 
Advertisement
Kruna_Keln.jpg
Najskuplji nakit na aukciji
Samo najveći milioneri dobili su pozivnicu za aukcij, kuće Sotheby's na kojoj će se nuditi najskuplji nakit. U Ženevi će se tako okupiti "krem de la krem" milionerskog društva. Žene će potvrdu ljubavi svojih partnera tražiti upravo u blještavim dijamantima.

Ponuda je podeljena u 2 dela i čine je " Day Chic" i "Evening Glamour" i biće predstavljeno 365 zanosnih komada nakita. Jedan od najsavršenijih komada koji će biti postavljen svakako je plavi safir od 206.82 karata okružen dijamantima. Nekadašnja vlasnica ovog safira bila je vojvotkinja od Jorka, budući vlasnik će biti onaj koji će za njega izdvojiti izmedju 1.1 i 1.5 miliona eura. Takodje će biti i ponudjena dijamantska tijara iz 19. veka koja prikazuje 2 hrastove grančice okrenute jedna prema drugoj. Očekivana cena iznosi izmedju 38.000 i 64.000 eura.

Image
safir na aukciji

izvor:

http://www.nakit4yu.com